جیرجیرک

February 13, 2006

Kamqaut/کام کوات

کام کوات که ان را کین کان هم مینامند،میوۀ درختی همیشه سبز است که ارتفاع ان تقریبا به ده فوت می رسد.درختان کام کوات اغلب بومی اسیا هستند و به ویژه در چین و اندونزی به وفور یافت می شوند.این درختان همچنین در ژاپن و ایالت های گرم امریکا مثل فلوریدا و کالیفرنیا کاشته می شوند.گرچه بسیاری از درختان کام کوات به خاطر میوه های خوراکی و شیرین ان کاشته می شوند ولی به خاطرظاهرزیبا،برگهای براق و شکو فه های سفید رنگ ان که در تابستان جوانه می زنند عده ایی تمایل به نگه داری ان در خانه دارند علاوه بر این از شاخه های ان برای کار های تزیینی نیز استفاده می شود.میوه های ان شیرین و ابدار هستند و بسته به این که در کجا کشت شده باشند، به شکل های گرد وبیضی شکل و در رنگ های زرد و نارنجی یافت می شوند.اندازه این میوه یک تا یک ونیم اینچ است و از ماه دسامبر، یعنی اواسط اذر ماه تا ماه ژوییه یعنی اواخر خرداد ماه، در بازار یافت می شوند.شما میتوانید این میوه را برای مدت دو هفته در ظرفی پلاستیکی و در یخچال نگه دارید.از این میوه می توان ژله، مربا و مارمالاد تهیه کرد و در سالاد و غذا هم از ان استفاده نمود.کام کوات میوه ایی با ارزش غذایی بالا است و در ان کلسترول، چربی و سدیم وجود ندارد و منبع خوبی از فیبر و ویتامین های ب وآ و مقداری کلسیم و اهن است.خوردن هشت عدد ان 100 کالری انرژی به همراه دارد.بنابر این در مقایسه با سایر تنقلات شیرین، کمتر غیر بهداشتی است.از ان جایی که این میوه محصول مناطق گرم است، در کانادا گران است و به صورت دانه ایی فروخته میشود و در فروشگاه های درجه یک میتوان ان را کیلویی 7 تا 8 دلار خرید و مثلا در مقایسه با موز که قیمت ان کیلویی 80-90 سنت بیشتر نیست،این میوه تجملی به نظر می رسد
ترجمه:جیرجیرک.منبع:گوگل

2 Comments:

  • آیا مزه‌ی پرتقال می‌دهند؟
    من همیشه فکر می‌کردم یک نوع خاص پرتقال باشند. یعنی جدا از همان خانواده نیستند؟! جدا بی‌سوادم‌ها!

    By Anonymous Anonymous, at 10:40 AM  

  • به سولوژن:احتمالا از همون خانواده هستند .مزه
    اش هم تقریبا شبیه ولی کام کوات خیلی شیرین تره به نظرم.یه جور شیرینی تند.شاید این تندی، به خاطر اینه که باید با پوستش خورده بشه.اگه دوست داری امتحان کنی ، می تونی از فورتینوس یا لاب لاز بخری.معمولا تو قسمت میوه های عجیب غریب می ذارن.

    By Blogger جیرجیرک, at 6:25 PM  

Post a Comment

<< Home